Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Cyber Hunter

Cyber ​​Hunter är ett Battle Royale spel i sci-fi miljö och har en mängd häftiga fordon och vapen som bland annat skjuter laser eller plasma. Terrängen och banorna är också mycket vackra med fin och detaljerad grafik. Nu är inte Cyber Hunter ett nytt spel eftersom det lanserades redan 2019 men det är faktiskt först nyligen som jag fann spelet av en slump när jag letade i Google PlayStore efter något mobilspel att ladda ner och spela. Ibland känner man helt enkelt för att testa något nytt efter att ha spelat samma spel i flera månader. Jag tog en chans med det här spelet som förutom till mobilen även är möjligt att spela på en dator. Jag är faktiskt så här långt positivt överraskad av detta mobilspel. Man kan förenklat säga att Cyber Hunter är lite av en hybrid mellan PUBG och Fortnite, man kan tydligt märks att utvecklaren NetEase har fått inspiration från dessa två otroligt populära Battle Royale spel.
Denna kombination av olika detaljer ger ett unikt, intressant mobil och datorspel som är otroligt roligt att spela när man väl börjar att bemästra det till fullo.
Det är som ni kanske känner till ett nytt PUBG mobilspel på gång som kallas för PUBG: New State och vars handling utspelar sig i en inte alltför avlägsen framtid och jag får känslan av att det spelet kommer att påminna en hel del om Cyber Hunter.
Direkt efter att man har installerat spelet får man designa den upplåta spelkaraktär man i början har tillgång till för att sedan få en kort tutorial som beskriver några basic funktioner som de flesta som tidigare har spelat den här typen av skjuta spel redan känner till men sedan bär det av.
I spelet finns tre olika sorters banor att välja bland och dessa är Team Arena, Battle Royale eller Loot Lord.
Nu när Battle Royale genren började kännas en aning överbefolkad med en otroligt mängd spel att välja bland kommer Cyber ​​Hunter som en frisk fläkt och ger oss återigen en uppfriskande känsla och ett ökat intresse för att fortsätta spela Battle Royale spel.
Jag rekommenderar det här spelet helhjärtat till spelare som har börjat tröttna på PUBG, Fortnite och Call Of Duty Mobile. Spelare som jag som vill ta en paus från dessa etablerade spel och prova på något annat.

Spelet är väldigt annorlunda och väldigt likt PUBG på samma gång. Den har tecknad grafik likt Fortnite, sci-fi inslag likt kommande PUBG: New State och fysiken är väldigt annorlunda än den som PUBG har. Här rör man sig både vertikalt och horisontellt, man kan bland annat klättra på byggnaders väggar likt Spindelmannen. Man kan även göra hoppande rullningar i olika riktningar förutom att som i alla andra Battle Royale spel hoppa, huka sig och springa.
Således kommer den vana PUBG spelaren behöva en kort inlärnings period för att vänja sig med spelets annorlunda mekanik.
Det kommer definitivt att finnas en del spelare som efter att ha testat Cyber Hunter kommer att älska det mer än PUBG. Grafiken (även om den är tecknad) är väldigt vacker, spelsystemet är fantastiskt, det finns en mängd coola skinn och väldigt många olika vapen som ligger utspridda i världen. Förutom vapen, skyddsutrustning och medicin pack kan man hitta energi kuber med vilka man kan bygga olika hjälpmedel som till exempel en stationär jättesköld som skyddar din spelkaraktär tillfälligt, ett liu torn att stå på och skjuta ner på motståndarna på, en buske att gömma sig bakom och en motorcykel. Detta ger ett mer varierat och komplext spel som förhöjer upplevelsen av spelet och medför att sannolikheten att tröttna fort minskar.
Själva stridsystemet känns otroligt tillfredsställande. Skjutvapnen har en viss rekyl som man som spelare behöver kontrollera men den ovane lär sig väldigt fort. Cyber Hunter är ett spel som både är tilltalande för hardcore gamers och spelare som befinner sig på en lägre nivå. 
Att detta Battle Royale spel inte alls är lika känd som flera andra spel inom samma genre är rätt så märkligt just på grund av att det är så bra men det finns naturligtvis någon anledning till att det förhåller sig så. Cyber Hunter likt flera andra spel har inte alls nått upp till din potential och det beror åtminstone delvis på att spelet inte kändes helt färdigt vid lanserings tillfället. Det hade då även problem med fuskare som använde hacks för att få fördelar i spelet vilket även det ledde till att spelarantalet minskade drastiskt. Nu 2021 är Cyber Hunter väldigt mycket bättre än vid lanseringen 2019 så nu är det helt klart värt att spendera tid med att spela detta mobilspel.
Cyber ​​Hunter är ett open world multiplayer online third person shooter spel för PC, iOS och Android mobiler.
Jag personligen alternerar mellan Cyber Hunter, Disorder och helt färska Punishing Gray Raven. För mig är mobilspelen ett utmärkt komplement till konsol och PC spel.

Post a Comment for "Cyber Hunter"