Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

1 Buku 1 Inspirasi Big Bad Wolf

 

Assalamualaikum & Hi pembaca sekalian  ❤️

Secara jujurnya, ika rasa setiap pembaca mempunyai satu atau dua buah buku yang memberi inspirasi buat diri masing-masing. Ini kerana, dengan buku kita dapat belajar macam-macam perkara tanpa batasan. Bergantung juga dengan bahan bacaan yang kita pilih. Jika kita memilih untuk membaca buku ilmiah, memoir, travelog, islamik, biografi, sejarah dan sebagainya. Mungkin ianya akan dapat menyuntik dalam diri dan jiwa kita walaupun secebis perkara. 

Q: Buku apa yang memberikan inspirasi kepada diri sendiri? 

Buat masa sekarang, buku bertajuk Malaikat Bertali Leher dari Amirul Azmeer Asmadi. Terbitan Puteh Press. Kehidupan penulis di negara orang membuatkan kita sebagai pembaca kagum dengan cara penulis adapt dengan budaya yang berbeza di negara orang. Penerimaan masyarakat di sana terhadap stranger juga merupakan satu cabaran besar ketika di negara orang. Namun, kagum dengan penulis yang boleh berinteraksi dengan masyarakat di sana secara santai seolah-olah sudah kenal lama. 


Big Bad Wolf akan kembali lagi dengan pesta buku online secara besar-besar sempena Hari Kemerdekaan Malaysia yang ke 64 tahun pada 28 Ogos 2021 sehingga 1 September 2021. Terdapat lebih 60,000 buah tajuk buku yang kalian boleh pilih. Diskaun yang sangat berbaloi iaitu sebanyak 50% - 95%. Buat kalian yang ingin memborong buku, inilah masa yang sesuai. Kalian boleh jenguk ke website mereka bermula 28 hb ini. 

Boleh set reminder di telefon. Jangan lepaskan peluang keemasan ini. Sememangnya, kita kena akur yang untuk ke pesta buku pada musim pendemik ini sangatlah mustahil. Jadi, kita boleh mengunakan alternatif membeli yang lain iaitu secara online. Lebih mudah dan jimat masa, tenaga dan duit kereta. Siapkan duit dan tunggu depan komputer untuk melakukan pembelian. Seterusnya, tunggu sehingga parcel buku kalian sampai depan rumah. 

Easy! 


Kalian juga berpeluang untuk memeriahkan lagi contest yang dianjurkan oleh pihak Big Bad Wolf. Sudah semestinya hadiah yang ditawarkan sangat menarik. Mana tahu rezeki kalian untuk memenangi hadiah 1st prize mahupun hadiah yang lain. Rezeki terpijak orang kata. Boleh klik di link di bawah :-

Share & Win Contest


Media social rasmi Big Bad Wolf. Jom, tunggu apa lagi. Nantikan pesta 1 Buku 1 Inspirasi yang akan tiba esok. Selamat membeli dan membaca buku. Semoga dengan membaca dapat memberikan inspirasi kepada diri kalian. 

BBW Facebook

BBW Instagram

BBW Twitter

#BigBadWolfBooks #1Buku1Inspirasi
Post a Comment for "1 Buku 1 Inspirasi Big Bad Wolf"