Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Cyber Hunter Gamers

Cyber Hunter är ett fantastiskt battle royale multiplayer spel skapat av NetEase där 100 spelare hoppar ned på en ö där endast en spelare kan komma ut levande. Spelet lanserades 2019. Detta spel har blivit ett av mina favorit spel på väldigt kort tid.
Google play store och Apples app store är överfulla av mobilspel och det finns ett överflöd av battle royale spel både till mobiltelefoner, datorer och konsoler. Det finns många kända beroendeframkallande spel som knappast har undgått någon. 
Många har tyvärr helt missat Cyber Hunter vilket är ett spel som inte riktigt har nått ut till allmänheten i lika hög grad men det betyder inte att det är ett dåligt spel. 
Cyber Hunter är ett grymt underskattat spel som är mycket mer än endast ännu ett battle royale spel i mängden då det erbjuder genuin innovation inom genren. 
Detta då det har fantastiska funktioner som inget annat battle royale spel har. Det har till exempel Quantum Cube som är blå kuber som man hittar och plockar upp runt om på banan. Man kan som spelare välja tre av de många färdigheter som man kan bygga med hjälp av Quantum Cube dessa är bland annat en stor skyddande sköld som står på backen, ett vakttorn, en helande sändare eller en motorcykel. Ytterligare en innovation är att varje vertikal yta i spelvärlden kan klättras på och spelare kan glida ner från höga höjder med hjälp av en drönare vilken alltid finns till hands.
Cyber Hunter är ett mycket roligt och underhållande spel som alla kan spela gratis på mobiltelefon, surfplatta eller PC. 

Att spela mobilspel nuförtiden hjälper dig inte bara att lindra stress utan ger dig också en chans att interagera med både vänner och nya människor i spelsamhället. Det som gör spel så underhållande är att man inte bara konsumerar underhållningen. Varje spel kräver att spelarna fattar aktiva beslut vilka när det gäller online multiplayer spel som Cyber Hunter ofta involverar andra människor. Till skillnad från en film eller TV-serie låter ett spel dig styra vad som händer. Dina medspelare är minst lika viktiga som det spel du spelar. Att tillsammans med vänner eller släktingar spela ett spel tillsammans kan vara ett bra sätt att hålla kontakten när man inte befinner sig på samma plats. Ibland bor man inte så nära varandra att det är möjligt att träffas fysiskt öga mot öga och då är det trevligt att göra så via ett spel.
Jag själv spelar vissa specifika genrer (First Person Shooter's/Third Person Shooter's) mer än andra spel genrer och har en stark anknytning till dessa spels communityn på Facebook. Nu har jag precis startat upp min helt egna spel community för spelet Cyber Hunter.
Alla som är intresserade av Cyber Hunter är välkommen att gå med i Cyber Hunter Gamers Community.
Om du väljer att gå med vill jag i förhand tacka dig för att du gick med i min community och därmed hjälper det att växa till något helt otroligt! Jag ser fram emot att höra från dig snart.
Post a Comment for "Cyber Hunter Gamers"