Shopee | Garlic Spread Premium Butter Homemade

Assalamualaikum..
Hye semua..

Sha jumpa sapuan bawang putih yang lebih berbaloi dibeli.. Mewah rasa bawang putih dan juga berherba.. Anak-anak Shapun suka.. Balutan dan penghantaran dia pun kemas dan terbaik.. Cari je dekat Shopee, banyak pilihan.. Sha pun try and error dengan harapan ianya sedap.. hehehe.. Alhamdulillah sedap dan berbaloi.. Selalunya kalau tak lalu nak makan nasi memang Sha makan roti dengan sapuan bawang putih ini je.. Makan 2 keping pun da kenyang..

Garlic Spread Premium Butter Homemade - RM18 (430g)

Terus sapu dekat roti malam tu..

Bakar dalam Airfryer.. Suhu 180 dan masa 8 minit.. Makan macam ini pun memang best..

Post a Comment

0 Comments