Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Variety Show | The Game Caterers 2 x HYBE

Assalamualaikum..
Hye semua..

Lepas tengok rancangan variety Young Actors' Retreat (2022) Sha tengok The Game Caterers 2 x HYBE dekat Youtube je.. Ada sarikata bahasa Inggeris.. Ada 3 episod je untuk team dari HYBE ini.. Cumanya setiap episod tu dipecahkan kepada beberapa klip untuk siaran di Youtube.. Memang layanlah.. Syok tengok diorang main macam-macam game untuk makan tengahari, dessert dan juga penentu siapa yang dapat hadiah paling best iaitu truck snack untuk aktiviti.. Memang kelakar tengok gelagat masing-masing.. Masa main random dance pun comel je ahli TXT.. hehehe..

Baekho

Hwang Min Hyun

Lee Hyun

LE SSERAFIM

Enhypen

TXT (Tomorrow X Together)

Fromis_9

Seventeen

Post a Comment for "Variety Show | The Game Caterers 2 x HYBE"