Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Aplikasi eSentral

Assalamualaikum..
Hye semua

Sha guna aplikasi ini sebab dapat hadiah ebuku.. Boleh baca entri bertajuk Menang Hadiah ebook.. Bila penganjur minta email yang Sha guna untuk PNM e-Reader, Sha pun bagi jelah tapi bila Sha buka PNM e-Reader ebuku tu tak ada dalam aplikasi tu.. Sha pun muat turun aplikasi e-Sentral dan guna email yang sama Sha akses PNM e-Reader tu dekat e-Sentral.. Yeah!! Baraulah berjaya akses.. Satu lagi kelebihan eSentral ini, buku yang kita pinjam dekat PNM elib (yang sebelum ini kita guna PNM e-Reader) boleh juga diakses di eSentral ini.. Buku tu akan duduk dekat bahagian borrowed..

ebook yang Sha terima tu duduk dekat bahagian purchased.. Kalau berminat nak beli ebuku, boleh ke laman sesawang https://www.e-sentral.com/.. Bayaran secara atas talian..

ini buku yang Sha pinjam dekat PNM elib.. Tapi satu kekurangan dia, kita kena pergi dekat website PNM elib, cari dan pinjam untuk buku tu appear dekat eSentral ini.. Tak ada akses terus dari aplikasi dia..

Bahagian subscribed ini kosong sebab Sha tak joint.. Kalau nak ada buku di bahagian ini boleh bayar RM9.90 dan akan dapat akses buku selama sebulan.. Banyak juga buku yang ditawarkan dalam ini.. Kira berbaloilah bayar RM9.90 sebulan tu..

Ini promosi dia..

Post a Comment for "Aplikasi eSentral"