Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Coretan Wayang 2022

Assalamualaikum..
Hye semua.. 

Semalam Sha bawa anak-anak menonton Mechamato.. Seawal hari Ahad lagi Sha dah tempah tiket wayang.. Kebetulan hari ini dah bermula cuti sekolah, tu yang belanja anak-anak tengok wayang sambil mak dan ayah tumpang sekaki.. hehehe.. Perancangannya dah betul tapi disebabkan beberapa kekangan, agak lewat juga kami sampai ke TGV Rawang.. Tambahan hujan, jalan agak sesak bermula dari simpang nak ke Pekan Rasa sehinggalah bulatan kecil Batang Kali.. Kemudiannya jalan nak masuk TGV ditutup kena buat pusingan U depan sedikit.. Sebelum tu tersalah simpan.. hahaha.. Lama tak ke Rawang kemudian dah gelap dan hujan.. 

Sampai je terus cari makan sebab masing-masing kelaparan.. Selesai mengisi perut dan menunaikan tanggungjawab teruslah ke wayang.. Selalunya Sha memang beli atas talian je popcorn sebab lebih cepat.. Kali ini laluan untuk ambil popcorn yang ditempah secara atas talian menjadi lambat, beli dan beratur di situ pula lagi pantas.. Kelakar pun ada..

Keseluruhannya malam semalam satu pengalaman yang tak disangka.. kikiki.. Yang penting kami sekeluarga enjoy tengok Mechamato.. Terbaik!!


Post a Comment for "Coretan Wayang 2022"