Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Malaysia | Mechamato (2021)

Assalamualaikum..
Hye semua..

Sebelum layan filem dia, kita layan siri dia dulu.. Memang ohsemlah.. Terbaik sangat.. Suka sangat tengok aksi Amato dengan MechaBot.. Paling syok bila tengok dengan anak-anak dan encik suami.. Yup.. Kami sekeluarga memang peminat animasi.. Upin Ipin, BoboiBoy, Ejen Ali dan yang terbaru Mechamato.. Hehehe.. Anak-anak Sha lah paling tak sabar nak tengok filem dia.. Kebetulan filemnya keluar masa cuti sekolah.. Memang terbaiklah..

MechaBot ini robot jahat tapi bila bersama dengan Amato, dia bantu Amato untuk tewaskan robot jahat lain dan tangkap mereka semula.. Bila tengok kebolehan Amato berimaginasi dengan barang yang ada disekitar dia untuk di jadikan senjata, rasa teruja.. Selain itu, Amato juga dibantu kawan-kawannya iaitu Pian, Mara dan juga Deep..

MECHAMATO SERIES
EPISOD : 13
TARIKH : 4 Disember 2021

SINOPSIS
Seorang pemuda yang baik dan kreatif bernama Amato, menemui kapal angkasa penjara yang mengandungi robot jahat yang terhempas di Bumi. Salah satu robotnya adalah MechaBot yang mempunyai kemampuan untuk menggerakkan objek sehari-hari menjadi peranti berteknologi tinggi.

Amato berjaya mengalahkan MechaBot dan kini telah menjadi master MechaBot. Sejak itu MechaBot dan Amato telah bekerjasama untuk mencari dan menangkap robot jahat.

Post a Comment for "Malaysia | Mechamato (2021)"