Nissrina Mooncake Mini Shanghai

Assalamualaikum..
Hye semua..

Sebelum ini Sha ada kongsikan pasal Mooncake ini kan.. Kali ini kita review setiap jenis.. Sha pun ada beli set lain iaitu Nissrina Mooncake Mini Mix dan Nissrina Mooncake Mini Coffee.. Kalau korang berminat, boleh ke Facebook atau Instagram Nissrina ini.. Owh ya ini bukan review berbayar tau, saja Sha nak kongsikan dengan rakan pembaca semua..

Mini Shanghai RM48
Redbean
Redbean Eggyolk
Mung Bean Pumpkin
Mung Bean
Pandan Eggyolk
Pandan Melon

Redbean
Rasa kacang merah yang sedikit manis tapi puas hatilah bila tengok inti diapenuh macam tu kan..

Redbean Eggyolk
Pergh!! Memang sedap.. Gabungan pes kacang merah dan telur masin tu, mengancam dan serasi sangat dengan lidah dan tekak Sha.. Best ever..

Mung Bean Pumpkin
Jadi lagi sedap sebab ada biji labu tu.. hehehe.. Tak nampak pula biji labu tu..

Mung Bean
Rasa ori tanpa tambahan apa-apa.. Tak manis sangat.. Sedang elok je..

Pandan Eggyolk
Gandingan manis dan masin yang mengancam..

Pandan Melon
Bestnya gigit bila ada ketulan kuaci tu.. hehehe..

Post a Comment

0 Comments