Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Terima Kasih

Assalamualaikum..
Hye semua..

Terima kasih ye kerana masih setia mengunjungi blog Sha malah sudi titipkan kata-kata semangat buat Sha.. InsyaAllah, Sha baik-baik sahaja..

Hidup ini kadang-kadang sukar diduga namun kaki harus terus melangkah.. Jatuh, berehat sebentar namun kemudian bangkit semula untuk melangkah walau tidak lagi berlari..

Blog ini merupakan tempat Sha meluahkan apa sahaja yang berada dalam fikiran supaya tidak terbeban.. Sekarang ini memang cuba melalui hari dengan tenang walaupun kadang-kadang ribut masih melanda.. hehehe..

Hari ini hari terakhir sekolah untuk pelajar sekolah namun buat kita yang berkerja masih lagi akan berkerja seperti biasa pada Isnin nanti.. Selamat bercuti buat semua anak-anak dan juga mak ayah yang akan turut bercuti.. Jaga diri ye..

Satu je yang Sha nak kongsikan buat semua.. Hargailah semua yang masih ada dengan kita kerana kita tak akan tahu saat ajal menjemput.. Tak akan terlewat walau sesaat.. Saat itu tak akan boleh kembali mahupun berpatah balik.. Hanya rindu yang tak berpenghujung malah sesalan pun tak akan dapat dihilangkan..


Post a Comment for "Terima Kasih"