Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

The Colours of Life - The Musical Restoration @ Gelang Patah


The Colours of Life - The Musical Restoration @ Gelang Patah. Selesai NPQEL terus buat projek ni kat sekolah. Restoration untuk alatan muzik. Kompang. Jidur. Keyboard. Piano. Perbincangan awal dengan en Ismail disusuli dengan site instrument survey. OK jer terus kami pindahkan piano ke dewan. Lepas ni kita on live petikan dari murid. Terus setelkan music score dan latihan untuk murid. En Ismail datang dengan en Lan untuk piano di dewan. Perlu dibawa balik untuk pembaikan. Datang semula minggu ni untuk reesemble semula dan wiring kabel audio ke PA System. Sempat la ngetest. Layan. Dan macam biasa... aku tak sempat nak menikmati apa yang aku rancang ni. Huhuhu... https://youtu.be/ctoAdWoZlJs

--- 
#‎mknaceunlimited‬ #‎mknace #thecoloursoflife #terbaeekkk ‎#kipidap ‎#blogger‬ #‎photography‬ #‎photoblog‬ ‎#‎SJCAM‬ ‎#SJ4000‬ #J3‬ ‎#Samsung‬ ‎#Fujifilm ‎#altek ‬#‎cubic‬ #love‬ ‎#followme‬ #‎beautiful‬ #‎blogoftheday‬ #fun‬ #like‬‎ #life‬ #colorful‬‎ #photooftheday‬ #‎MyExperience

Post a Comment for "The Colours of Life - The Musical Restoration @ Gelang Patah"